Saturday 4 October 2008

Időhiányos, képtelen poszt

Bizony, bizony, mea culpa, elég régen nem írtam. Mentségemre legyen mondva, hogy belevetettem magam az itteni társasági életbe - kórusba járok, néha önkénteskedem az egyik egyetemi kávézóban, filmesteket, pókerpartikat szervezünk - emellett pedig házikat írok és (többnyire) értelmeseket vitázunk órán, nagyon más már nem fér bele a nekem szabott időbe.

Tegnap hajnalban végre teljes pompájában ragyogott rám az északi égbolt. Emlékeztek arra a mesére, amikor a bácsi boszorkányos gyorsasággal rendegzeti a homokot az üveglapon? Valami olyasmi volt, csak valamivel nagyobb kreativitást igényelt figurákat és történést belelátni.

[EZ ITT A KÉPEK HELYE]

Sajnos az én fényképezőgépemmel lehetetlen ezt visszaadni, de ha valaki tromsøi északi fényekre kíváncsi (ami egyébként olyannyira nem utolsó látvány, hogy bel- és külföldi turisták özönét vonzza ide a téli sötétségben), akkor látogasson el ide: http://flickr.com/search/?q=northern+lights

Most pedig bocsánat, de rohannom kell kóruspróbára. Képeket azért nem töltöttem még fel, mert olyan ezer gyűlt össze a két hét alatt és minőséget szeretnék mutatni...

Amint lesz egy nyugisabb időszakom, írok hosszabbat és szebbet, képekkel megtűzdelve. Akinek mond valamit az rss-feed, az ne féljen használni :)